عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 29 بهمن 1396
بازدید : 1167
نویسنده : admin

بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ به استفاده از رسانه های جدید در دنیای تجارت اطلاق می شود . در واقع به تمام فعالیت هایی که به منظور تبلیغ محصول ، خدمات و برندها و همچنین بررسی رفتار مشتری در بستر اینترنت صورت می گیرد . بر خلاف بازاریابی سنتی در دیجیتال مارکتینگ مشتریان بیشترین از اهمیت بیشتری برخوردارند . به همین منظور شرکت ها با استفاده از ابزارهای مختلف مانند ایمیل ، وب سایت ، شبکه های اجتماعی سعی در تحلیل رفتار مشتری دارند تا بتوانند تبلیغات خود را در زمان مناسب و بر روی طیف وسیعی از مشتریان انجام دهند تا بتوانند بیشتر ین بازخورد را داشته باشند .

در اینجا نام چند نمونه بازاریابی که به بازاریابی اینترنتی مرتبط هستند به طور خلاصه آورده میشود .

بازاریابی درونگرا یا جاذبه ای : این بازاریابی بر این اساس بنا شده است که به جای اینکه فروشنده به دنبال مشتری باشد مشتری به دنبال فروشنده می باشد و از طریق روش های مختلف مانند بهینه سازی سایت ، بازاریابی محتوا و ... وب سایت شما بتواند مخاطب هدف را به سمت خود جذب کند .

بازاریابی چریکی : در این مدل بازاریابی از روشهای خلاقانه جهت معرفی محصول استفاده می شود به گونه ای که توجه اورا جلب کند و باعث شود که مشتریان در مورد برند شما با یکدیگر گفتگو کنند را بازاریابی چریکی می نامند .

بازاریابی ویروسی : با گسترش شبکه های اجتماعی و استفاده روز افزون مردم از آن و افزایش اهمیت رسانه های اجتماعی تبلیغات به صورت دهان به دهان و به اشتراک گذاشتن رسانه های اجتماعی توسط افراد از اهمیت بالایی برخوردار است .

 

بازاریابی ایمیلی : در واقع به استفاده از ابزار ایمیل جهت اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با مخاطبین از اهمیت بالایی برخوردار است . به همین دلیل است که ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی و تکنیک های مختلف ایمیل می توانند با ایجاد صفحات فرود مختلف به موفقیت شما در زمینه بازاریابی دیجیتال کمک زیادی کنند .



:: برچسب‌ها: دیجیتال مارکتینگ, بازاریابی اینترنتی, آنلاین مارکتینگ, سئوی وبسایت ,
تاریخ : یک شنبه 24 دی 1396
بازدید : 982
نویسنده : admin

 permalink  یا permanentlink چیست ؟

permalink که با نام پیوند یکتا نیز شناخته شده است از ترکیب دو کلمه  که permanent  و link میباشد و معنی آنها پیوند یا ارتباط ثابت و دائمی می باشد استفاده شده استنحوه آدرس دهی پیوندیکتا یا permalink این است که به یک آدرس صفحه یا مطلب اشاره دارد .

permalink  یا پیوند یکتا در ورد پرس به صورت پیش فرض به صورت زیر است :

http://www.example.com/?p=1

آدرس بالا ظاهر زیبایی برای کاربر ندارد و برای کاربر مفهمومی نیست و آدرس مطلب رو به صورت نامفهوم نشان می دهد . شاید کاربر بخواهد در جریان این باشد که مطلب از کدام دسته است یا اسمدسته را هم ببیند . حال سوال این است که آیا میتوان یک آدرس نازیبا را به یک فرم و شکل ایده آل تغییر داد ؟ جواب بله است . در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت

دلیلاستفادهازpermalink چیست؟

همانگونه که بیان شده پیوندهای یکتا به یک مطلب و یک آدرس خاص اشاره می کند . و تا هر زمان که این مطلب در سایت وجود داشته باشد آن آدرس هم وجود دارد . پس کاربر بدون هیچ ترسی میتواند از آدرس ها در وبلاگ ها استفاده کند.

ارتباطpermalink  وseo درچیست؟

permalinks یا پیوندهای یکتا تاثیر مستقیم بر روی سئو وب سایت دارند و همین نکته باعث گرفتن rank  بالاتری در گوگل دارد .

زمانی که کاربر مطلبی را در گوگل سرچ میکند در واقع با سه بخش عنوان وپیوند یکتا یا permalink و توضیحات  مواجه می شوددر واقع  هر چه از کلمات کلیدی بهتری در عنوان و پیوند یکتا استفادهکنیم سایت ما زودتر به صفحه اول گوگل راه پیدا میکند.

مراحل ایجاد ساختار پیوند یکتا

برای ایجاد ساختار پیوند یکتا در ورد پرس در قسمت تنظیمات در صفحه پیشخوان 5 مرحله باید طی شود که

 اولین مرحله همان آدرس پیشفرض یعنی

 http://www.example.com/?p=1 بود.

دومین مرحله را به ساختار " روز و نام " پیوندهای یکتا بر اساس سال ، ماه ، روز و نام پست ایجاد میشود.

http://www.example.com/2015/05/04/post-title

سومین مرحله که ماه و نام نیز نام دارد و به سال ، ماه و نام نوشته نیز مشهور است.

http://www.example.com/2015/06/post-title

چهارمین مرحله این ساختار که به ساختار عددی نیز معروف است در واقع به عنوان شماره شناسنامه این پست وجود دارددر واقع این آدرس فقط و فقط در شرایط خیلی خیلی خاص مورد استفاده قرارمیگیرد و اصلا نباید بوسیله وردپرس به عنوان پیوند یکتا مورد استفاده باشد.

http://www.example.com/archive/123

پنجمین مرحله که بسیار مناسب وبلاگهایی است که مطالب کمی در آن قرار میگیرد می باشد به ساختار نوشته معروف است .

http://www.example.com/post-title

 

اما یک ساختار وجود دارد که به ساختار دلخواه یا سفارشی برای پیوند یکتا معروف است

همانطور که از نام آن پیداست میشود از برچسبها و یا ویزگی های سفارشی برای پیوند یکتا مورد نظر استفاده کرد.

%year%

به سالی که مطلب منتشر شد اشاره دارد مثلا 1396

%monthnum%

به ماهی که مطلب منتشر شد اشاره دارد مثلا 05

%day%

به روزی که مطلب منتشر شد اشاره دارد مثلا 24

%minute%

به دقیقه ای که مطلب منتشر شد اشاره دارد مثلا 30

%second%

به ثانیه ای که مطلب منتشر شد اشاره دارد مثلا 50

%post-id%

به شماره شناسه یکتای پست اشاره دارد مثلا 123

%postname%

به معنی نام نوشته میباشد و زمانی که در حال ثبت یک نوشته هستید با کلیک بر روی قسمت ویرایش پیوند یکتا می توانید اسم و آدرس نوشته را تغییر دهید.

                                                        example.com/everything-about-permalink-structure

%category%

این گزینه مربوط به اسم دسته بندی مطلبی است که در حال منتشر کردن آن هستید . یعنی اسم دسته بندی رو درحالت پیوند یکتا به نمایش در می آورد

                                                                  example.com/wordpress 

 

 



:: برچسب‌ها: permalink , permanent link , سئو سایت , بهینه سازی وب سایت , پیوند یکتا ,
تاریخ : شنبه 2 دی 1396
بازدید : 748
نویسنده : admin

افزایش تعداد کاراکترهای متا تگ توضیحات در نتایج گوگل

تگ توضیحات Meta Description

شرکت گوگل به تازگی در توضیحات متا دیسکریپشن و نحوه نمایش آن یک بروز رسانی داشته است و آنهم افزایش تعداد کاراکترهایی است که در توضیحات گوگل به نمایش در می آید . شاید این تغییر ظاهرا کوچک باشد اما به نوبه خود می تواند تاثیر زیادی در سئو و جذب مخاطب داشته باشد .

این تغییرات یعنی افزایش تعداد کاراکترهای متا دسکریپشن Meta Description گوگل هم در نسخه دسکتاپ و هم در نسخه موبایل افزایش یافته است در واقع همچنان محتوا را از تگ متا دیسکریپشن می خواند و اگر این تگ خالی باشد کاراکترها را از متن های موجود در صفحه بر میدارد .

به عنوان مثال اگر شما عبارت " آنلاین مارکتینگ " را در کادر جستجوی گوگل تایپ کنید همانطور که مشاهده می کنید طول متنی که به نمایش در می آورد بیش از 160 کاراکتر می باشد . در واقع به جز کاراکتر ها و با احتساب فاصله ها تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده 306 کاراکتر می باشد که خیلی فراتر از تعداد کاراکترهایی است که در گذشته به نمایش در آمده است .

 

تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده دیگر مانند گذشته با یک عدد خاص نیستند که حتما و لزوما باید 160 کاراکتر باشد در واقع ممکن است در یک مورد 270 کاراکتر و در موردی دیگر 269 کاراکتر را به نمایش در آورد و اینطور به نظر می رسد که اگر فاصله تا انتهای جمله کمتر باشد گوگل هوشمندانه تعداد کاراکترها را افزایش می دهد و تا آنجایی که ممکن است از نمایش  ... جلوگیری می کند .

هدف از این افزایش توضیحات نشان دادن تعداد توضیحات بیشتر و کمک به کاربر در انتخاب دقیق تر وی می باشد . در حال حاظر کاربران می توانند متن بیشتری از یک سایت را مطالعه کنند و ارتباط بهتری با سایت برقرار کنند .

 

استاندارد در نوشتن توضیحات متا دیسکریپشن تغییر کرده است

تغییرات به وجود آمده از یک ماه پیش تاکنون تاثیرات بسیاری بر سئو و کمک به کاربر داشته است . تا همین یک ماه پیش مدیران سایت باید تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن قرار میدادند مطابق با استانداردی بود که از طرف خود گوگل معرفی شده بود یعنی بین 160 تا 180 کاراکتر تا بتوانیم به این اطمینان برسیم که تمام متن ما به نمایش در می آید .

گوگل در به روز رسانی جدید خود اینگونه اعلام کرده که هیچ محدودیتی در تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن به نمایش در می آیند وجود ندارد اما طبق گفته یکی از مدیران ارشد گوگل حداکثر تعداد کاراکترهایی که به نمایش در می آید 320 کاراکتر می باشد و از این حد فراتر نمی رود . و اینگونه که وی اعلام کرده است فعلا در فکر تغییر متا دیسکریپشن نباشید.  الگوریتم های گوگل این تغییرات را انجام خواهد داد.

 

به روز رسانی جدید گوگل در تغییر طول تگ توضیحات از چه تاریخی آغاز شد ؟

می توان این به روز رسانی را از تاریخ 22 نوامبر سال 2017 دانست . در یک ماه گذشته تقریبا بیش از 50 درصد نتایج گوگل با توضیحات طولانی عرضه شده اند و مابقی سایت هایی که دارای توضیحات طولانی نیستند را می توان سایت هایی دانست که مدیران سایت ها طبق استاندارد تعداد کاراکترهای گذشته این چیدمان را درون تگ متا قرار داده اند و با توجه به اینکه نگاه گوگل بیش از هر چیزی به تگ متا در هر صفحه می باشد در بسیاری از موارد همچنان متن نشان داده شده کوتاه می باشد .

 

این به روز رسانی جدید گوگل یعنی افزایش متا تگ توضیحات چه تاثیری می تواند بر سئوی سایت داشته باشد؟

قطعا این تغییرات بر رفتار کاربران در انتخاب دقیق تر آنها تاثیر دارد و همچنین بر سئوی سایت تاثیر می گذارد که این اثر گذاری را می توان در 3 عنوان بیان کرد :

نوع چیدمان متن در متا تگ توضیحات تغییر می کند :

با توجه به اینکه تعداد کاراکترهای تگ متا افزایش یافته پس متخصصان در امر سئو می توانند متن های بهتر با تعداد کاراکتر بیشتر و جذاب تری را در توضیحات سایت قرار دهند . در واقع این بستر به شما اجازه می دهد توضیحات خود را دقیق تر و کامل تر در meta description  قرار دهید .

در واقع هر چقدر توضیحات شما دقیق تر باشد شانس بیشتری برای انتخاب جایگاه بهتر در نتایج گوگل دارید .

 

میتواند تاثیر منفی بر سایت داشته باشد :

امکان اینکه ترافیک برای یک سایت کم شود بسیار است به عنوان مثال اگر شخصی به دنبال قیمت کالایی بگردد و قیمت مورد نظر را در تگ متا در یک سایت دیگر دید امکان اینکه وارد آن سایت شود وجود ندارد یا خیلی کم است و آن سایت شانس یک بازدید را از دست می دهد.

3. رتبه های پایین تر سهم کمتری در نشان دادن خود در نتایج گوگل دارند :

زمانی که تگ متا دیسکریپشن افزایش یافت فضای بیشتری اشغال شد و کاربر نیاز به اسکرول کردن دارد تا بتواند نتایج بیشتری را در گوگل ببیند در گذشته بدون اسکرول کردن در حدود 4 تا 5 نتیجه را مشاهده می کردید ولی در حال حاظر سایت هایی که رتبه های پایین تری دارند شانس کمتری دارند تا ترافیک به سایت آنها روانه شود.

یک متخصص سئو چه کاری می تواند انجام دهد

افرادی که اخبار روز سئو را دنبال نمیکنند و همچنان با روند گذشته اینکار را انجام میدهند تغییرات به وجود آمده یک تهدید برای آنهاست اما یک متخصص سئو می تواند تهدید پیش رو را به یک فرصت تبدیل کند .

اولین کاری که می توانید انجام دهید این است که لیستی از صفحات پربازدید خود ایجاد کنید و متن متا دیسکریپشن آنها را بازنویسی کنید .

سپس باید در ساختار برنامه نویسی خود تغییرات ایجاد کنید تا متا تگ توضیحات را فراتر از 170 کاراکتر نشان دهد . بهتر است ساختار کدنویسی سایت خود را بازنویسی کنید و این تعداد کاراکتر را بین 230 تا 320 کاراکتر افزایش دهید .

 

 



:: برچسب‌ها: تگ متا دیسکریپشن , متا تگ دیسکریپشن , تگ meta description ,
تاریخ : شنبه 2 دی 1396
بازدید : 610
نویسنده : admin

افزایش تعداد کاراکترهای متا تگ توضیحات در نتایج گوگل

تگ توضیحات Meta Description

شرکت گوگل به تازگی در توضیحات متا دیسکریپشن و نحوه نمایش آن یک بروز رسانی داشته است و آنهم افزایش تعداد کاراکترهایی است که در توضیحات گوگل به نمایش در می آید . شاید این تغییر ظاهرا کوچک باشد اما به نوبه خود می تواند تاثیر زیادی در سئو و جذب مخاطب داشته باشد .

این تغییرات یعنی افزایش تعداد کاراکترهای متا دسکریپشن  Meta Description Length گوگل هم در نسخه دسکتاپ و هم در نسخه موبایل افزایش یافته است در واقع همچنان محتوا را از تگ متا دیسکریپشن می خواند و اگر این تگ خالی باشد کاراکترها را از متن های موجود در صفحه بر میدارد .

به عنوان مثال اگر شما عبارت " آنلاین مارکتینگ " را در کادر جستجوی گوگل تایپ کنید همانطور که مشاهده می کنید طول متنی که به نمایش در می آورد بیش از 160 کاراکتر می باشد . در واقع به جز کاراکتر ها و با احتساب فاصله ها تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده 306 کاراکتر می باشد که خیلی فراتر از تعداد کاراکترهایی است که در گذشته به نمایش در آمده است .

 

تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده دیگر مانند گذشته با یک عدد خاص نیستند که حتما و لزوما باید 160 کاراکتر باشد در واقع ممکن است در یک مورد 270 کاراکتر و در موردی دیگر 269 کاراکتر را به نمایش در آورد و اینطور به نظر می رسد که اگر فاصله تا انتهای جمله کمتر باشد گوگل هوشمندانه تعداد کاراکترها را افزایش می دهد و تا آنجایی که ممکن است از نمایش  ... جلوگیری می کند .

هدف از این افزایش توضیحات نشان دادن تعداد توضیحات بیشتر و کمک به کاربر در انتخاب دقیق تر وی می باشد . در حال حاظر کاربران می توانند متن بیشتری از یک سایت را مطالعه کنند و ارتباط بهتری با سایت برقرار کنند .

 

استاندارد در نوشتن توضیحات متا دیسکریپشن تغییر کرده است

تغییرات به وجود آمده از یک ماه پیش تاکنون تاثیرات بسیاری بر سئو و کمک به کاربر داشته است . تا همین یک ماه پیش مدیران سایت باید تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن قرار میدادند مطابق با استانداردی بود که از طرف خود گوگل معرفی شده بود یعنی بین 160 تا 180 کاراکتر تا بتوانیم به این اطمینان برسیم که تمام متن ما به نمایش در می آید .

گوگل در به روز رسانی جدید خود اینگونه اعلام کرده که هیچ محدودیتی در تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن به نمایش در می آیند وجود ندارد اما طبق گفته یکی از مدیران ارشد گوگل حداکثر تعداد کاراکترهایی که به نمایش در می آید 320 کاراکتر می باشد و از این حد فراتر نمی رود . و اینگونه که وی اعلام کرده است فعلا در فکر تغییر متا دیسکریپشن نباشید. انواع الگوریتم های گوگل این تغییرات را انجام خواهد داد.

 

به روز رسانی جدید گوگل در تغییر طول تگ توضیحات از چه تاریخی آغاز شد ؟

می توان این به روز رسانی را از تاریخ 22 نوامبر سال 2017 دانست . در یک ماه گذشته تقریبا بیش از 50 درصد نتایج گوگل با توضیحات طولانی عرضه شده اند و مابقی سایت هایی که دارای توضیحات طولانی نیستند را می توان سایت هایی دانست که مدیران سایت ها طبق استاندارد تعداد کاراکترهای گذشته این چیدمان را درون تگ متا قرار داده اند و با توجه به اینکه نگاه گوگل بیش از هر چیزی به تگ متا در هر صفحه می باشد در بسیاری از موارد همچنان متن نشان داده شده کوتاه می باشد .

 

این به روز رسانی جدید گوگل یعنی افزایش متا تگ توضیحات چه تاثیری می تواند بر سئو سایت داشته باشد؟

قطعا این تغییرات بر رفتار کاربران در انتخاب دقیق تر آنها تاثیر دارد و همچنین بر سئوی سایت تاثیر می گذارد که این اثر گذاری را می توان در 3 عنوان بیان کرد :

نوع چیدمان متن در متا تگ توضیحات تغییر می کند :

با توجه به اینکه تعداد کاراکترهای تگ متا افزایش یافته پس متخصصان در امر سئو می توانند متن های بهتر با تعداد کاراکتر بیشتر و جذاب تری را در توضیحات سایت قرار دهند . در واقع این بستر به شما اجازه می دهد توضیحات خود را دقیق تر و کامل تر در تگ meta description قرار دهید .

در واقع هر چقدر توضیحات شما دقیق تر باشد شانس بیشتری برای انتخاب جایگاه بهتر در نتایج گوگل دارید .

 

میتواند تاثیر منفی بر سایت داشته باشد :

امکان اینکه ترافیک برای یک سایت کم شود بسیار است به عنوان مثال اگر شخصی به دنبال قیمت کالایی بگردد و قیمت مورد نظر را در تگ متا در یک سایت دیگر دید امکان اینکه وارد آن سایت شود وجود ندارد یا خیلی کم است و آن سایت شانس یک بازدید را از دست می دهد.

3. رتبه های پایین تر سهم کمتری در نشان دادن خود در نتایج گوگل دارند :

زمانی که تگ متا دیسکریپشن افزایش یافت فضای بیشتری اشغال شد و کاربر نیاز به اسکرول کردن دارد تا بتواند نتایج بیشتری را در گوگل ببیند در گذشته بدون اسکرول کردن در حدود 4 تا 5 نتیجه را مشاهده می کردید ولی در حال حاظر سایت هایی که رتبه های پایین تری دارند شانس کمتری دارند تا ترافیک به سایت آنها روانه شود.

یک متخصص سئو چه کاری می تواند انجام دهد

افرادی که اخبار روز سئو را دنبال نمیکنند و همچنان با روند گذشته اینکار را انجام میدهند تغییرات به وجود آمده یک تهدید برای آنهاست اما یک متخصص سئو می تواند تهدید پیش رو را به یک فرصت تبدیل کند .

اولین کاری که می توانید انجام دهید این است که لیستی از صفحات پربازدید خود ایجاد کنید و متن متا دیسکریپشن آنها را بازنویسی کنید .

سپس باید در ساختار برنامه نویسی خود تغییرات ایجاد کنید تا متا تگ توضیحات را فراتر از 170 کاراکتر نشان دهد . بهتر است ساختار کدنویسی سایت خود را بازنویسی کنید و این تعداد کاراکتر را بین 230 تا 320 کاراکتر افزایش دهید .

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: meta description , متا تگ دیسکریپشن , تگ متا دیسکریپشن , تگ متا دسکریپشن ,
تاریخ : شنبه 2 دی 1396
بازدید : 767
نویسنده : admin

افزایش تعداد کاراکترهای متا تگ توضیحات در نتایج گوگل

تگ توضیحات Meta Description

شرکت گوگل به تازگی در توضیحات متا دیسکریپشن و نحوه نمایش آن یک بروز رسانی داشته است و آنهم افزایش تعداد کاراکترهایی است که در توضیحات گوگل به نمایش در می آید . شاید این تغییر ظاهرا کوچک باشد اما به نوبه خود می تواند تاثیر زیادی در سئو و جذب مخاطب داشته باشد .

این تغییرات یعنی افزایش تعداد کاراکترهای متا دسکریپشن Meta Description گوگل هم در نسخه دسکتاپ و هم در نسخه موبایل افزایش یافته است در واقع همچنان محتوا را از تگ متا دیسکریپشن می خواند و اگر این تگ خالی باشد کاراکترها را از متن های موجود در صفحه بر میدارد .

به عنوان مثال اگر شما عبارت " آنلاین مارکتینگ " را در کادر جستجوی گوگل تایپ کنید همانطور که مشاهده می کنید طول متنی که به نمایش در می آورد بیش از 160 کاراکتر می باشد . در واقع به جز کاراکتر ها و با احتساب فاصله ها تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده 306 کاراکتر می باشد که خیلی فراتر از تعداد کاراکترهایی است که در گذشته به نمایش در آمده است .

 

تعداد کاراکترهای به نمایش در آمده دیگر مانند گذشته با یک عدد خاص نیستند که حتما و لزوما باید 160 کاراکتر باشد در واقع ممکن است در یک مورد 270 کاراکتر و در موردی دیگر 269 کاراکتر را به نمایش در آورد و اینطور به نظر می رسد که اگر فاصله تا انتهای جمله کمتر باشد گوگل هوشمندانه تعداد کاراکترها را افزایش می دهد و تا آنجایی که ممکن است از نمایش  ... جلوگیری می کند .

هدف از این افزایش توضیحات نشان دادن تعداد توضیحات بیشتر و کمک به کاربر در انتخاب دقیق تر وی می باشد . در حال حاظر کاربران می توانند متن بیشتری از یک سایت را مطالعه کنند و ارتباط بهتری با سایت برقرار کنند .

 

استاندارد در نوشتن توضیحات متا دیسکریپشن تغییر کرده است

تغییرات به وجود آمده از یک ماه پیش تاکنون تاثیرات بسیاری بر سئو و کمک به کاربر داشته است . تا همین یک ماه پیش مدیران سایت باید تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن قرار میدادند مطابق با استانداردی بود که از طرف خود گوگل معرفی شده بود یعنی بین 160 تا 180 کاراکتر تا بتوانیم به این اطمینان برسیم که تمام متن ما به نمایش در می آید .

گوگل در به روز رسانی جدید خود اینگونه اعلام کرده که هیچ محدودیتی در تعداد کاراکترهایی که در تگ متا دیسکریپشن به نمایش در می آیند وجود ندارد اما طبق گفته یکی از مدیران ارشد گوگل حداکثر تعداد کاراکترهایی که به نمایش در می آید 320 کاراکتر می باشد و از این حد فراتر نمی رود . و اینگونه که وی اعلام کرده است فعلا در فکر تغییر متا دیسکریپشن نباشید.  الگوریتم های خود گوگل این تغییرات را انجام خواهد داد.

 

به روز رسانی جدید گوگل در تغییر طول تگ توضیحات از چه تاریخی آغاز شد ؟

می توان این به روز رسانی در تغییر طول تگ توضیحات را از تاریخ 22 نوامبر سال 2017 دانست . در یک ماه گذشته تقریبا بیش از 50 درصد نتایج گوگل با توضیحات طولانی عرضه شده اند و مابقی سایت هایی که دارای توضیحات طولانی نیستند را می توان سایت هایی دانست که مدیران سایت ها طبق استاندارد تعداد کاراکترهای گذشته این چیدمان را درون تگ متا قرار داده اند و با توجه به اینکه نگاه گوگل بیش از هر چیزی به تگ متا در هر صفحه می باشد در بسیاری از موارد همچنان متن نشان داده شده کوتاه می باشد .

 

این به روز رسانی جدید گوگل یعنی افزایش متا تگ توضیحات چه تاثیری می تواند بر سئو سایت داشته باشد؟

قطعا این تغییرات بر رفتار کاربران در انتخاب دقیق تر آنها تاثیر دارد و همچنین بر سئو سایت تاثیر می گذارد که این اثر گذاری را می توان در 3 عنوان بیان کرد :

نوع چیدمان متن در متا تگ توضیحات تغییر می کند :

با توجه به اینکه تعداد کاراکترهای تگ متا افزایش یافته پس متخصصان در امر سئو می توانند متن های بهتر با تعداد کاراکتر بیشتر و جذاب تری را در توضیحات سایت قرار دهند . در واقع این بستر به شما اجازه می دهد توضیحات خود را دقیق تر و کامل تر در meta description  قرار دهید .

در واقع هر چقدر توضیحات شما دقیق تر باشد شانس بیشتری برای انتخاب جایگاه بهتر در نتایج گوگل دارید .

 

میتواند تاثیر منفی بر سایت داشته باشد :

امکان اینکه ترافیک برای یک سایت کم شود بسیار است به عنوان مثال اگر شخصی به دنبال قیمت کالایی بگردد و قیمت مورد نظر را در تگ متا در یک سایت دیگر دید امکان اینکه وارد آن سایت شود وجود ندارد یا خیلی کم است و آن سایت شانس یک بازدید را از دست می دهد.

3. رتبه های پایین تر سهم کمتری در نشان دادن خود در نتایج گوگل دارند :

زمانی که تگ متا دیسکریپشن افزایش یافت فضای بیشتری اشغال شد و کاربر نیاز به اسکرول کردن دارد تا بتواند نتایج بیشتری را در گوگل ببیند در گذشته بدون اسکرول کردن در حدود 4 تا 5 نتیجه را مشاهده می کردید ولی در حال حاظر سایت هایی که رتبه های پایین تری دارند شانس کمتری دارند تا ترافیک به سایت آنها روانه شود.

یک متخصص سئو چه کاری می تواند انجام دهد

افرادی که اخبار روز سئو را دنبال نمیکنند و همچنان با روند گذشته اینکار را انجام میدهند تغییرات به وجود آمده یک تهدید برای آنهاست اما یک متخصص سئو می تواند تهدید پیش رو را به یک فرصت تبدیل کند .

اولین کاری که می توانید انجام دهید این است که لیستی از صفحات پربازدید خود ایجاد کنید و متن متا دیسکریپشن آنها را بازنویسی کنید .

سپس باید در ساختار برنامه نویسی خود تغییرات ایجاد کنید تا متا تگ توضیحات را فراتر از 170 کاراکتر نشان دهد . بهتر است ساختار کدنویسی سایت خود را بازنویسی کنید و این تعداد کاراکتر را بین 230 تا 320 کاراکتر افزایش دهید .

 

 

 



:: برچسب‌ها: Meta description , طول تگ توضیحات , تگ متا description , تگ meta description , متا تگ دیسکریپشن ,
تاریخ : دو شنبه 29 آبان 1396
بازدید : 809
نویسنده : admin

الگوریتم گوگل چیست؟

گوگل فاکتورهای متعددی را برای ایجاد تفاوت میان وب سایت ها در نظر می گیرد . این فاکتورها گاهی پیچیده شده و در قالب الگوریتم وارد دنیای اینترنتی و مدیریت می شود . اهمیت الگوریت گوگل بهینه سازی و سئوی سایت بدون توجه به این الگوریتم ها امکان پذیر نیست . در زیر به مهمترین الگوریتم های گوگل اشاره می کنیم:

الگوریتم پاندا Panda Algorithm

الگوریتم پاندا در سال 2011 راه اندازی شد . این الگوریتم تلاش گوگل برای نمایش سایت های با کیفیت بالا و معتبر را نشان می دهد . الگوریتم پاندا می تواند رتبه سایت های با کیفیت پایین را کاهش دهد . تغییراتی که توسط این الگوریتم صورت می گیرد هیچ نام خاصی ندارد اما برخی نام Farmer یا کشاورز را بر آن نهاده اند که بر محتواهای وب سایت تاثیر می گذارد و میتوانست صفحاتی که محتوای کپی شده منتشر میکنندرا شناسایی کنند . با این وجود الگوریتم پاندا تنها بر روی تعدادی از صفحات تاثیر گذار است . به همین دلیل برخی از سایت هایی که از این الگوریتم استفاده می کنند دچار افت رنکینگ می شوند . اما سایت هایی نیز هستند که توانسته اند با استفاده ازالگوریتم پاندا رتبه بالایی را در گوگل کسب کنند .

الگوریتم پاندا می تواند چندین صفحه سایت را تحت تاثیر قرار دهد . این در حالی است که گوگل کیفیت کل سایت را معیار رتبه بندی خود قرار می دهد . بنابراین نمی توان گفت الگوریتم پاندا بدون نقص است . این الگوریتم برخی شاخصه ها و فاکتورها را برای رتبه بندی سایت ها در نظر می گیرد که عبارتند از :

مشکلات فنی وب سایت

استفاده از قالب های آماده

استفاده بیش از حد از تبلیغات

محتوای کیفیت پایین در کل سایت

متاتگ ها و تگهای نامناسب در کل سایت

زمان کوتاه نامناسب هر کاربر بر روی سایت

محتوای کیفیت پایین در بخشی از سایت

استفاده بیش از حد از یک تگ یا تگ های نامربوط در یک صفحه

لینک های منقطع : برای مثال لینک هایی که دچار خطای 404 شده اند .

توسعه سایت پس از ضربه خوردن از الگوریتم پاندا

ممکن است در اثر بی توجهی وبمسترها به معایب و نقایص الگوریتم پاندا سایت دچار کاهش رتبه شود .گوگل تقریبا الگوریتم پاندا را بروز رسانی میکند . در گذشته زمانی که این الگوریتم به روز رسانی میشد گوگل اعلام می کرد اما در حال حاضر به دلیل افزایش پیچیدگی در تغییرات و حجم گسترده آن امکان اطلاع رسانی وجود ندارد . در بروز رسانی الگوریتم پاندا گوگل با نگاهی تازه به وب سایت ها می نگرد و معیارهای جدیدی را برای تعیین رتبه سایت در نظر می گیرد . اگر وب سایت پیشتر نظرات منفی این الگوریتم را اخذ کرده باشد ، مدت زمان زیادی طول می کشد تا وب سایت بتواند به حالت اولیه خود بازگردد . چرا که گاهی الگوریتم پاندا توانایی دریافت بروزرسانی های سایت را در یک نوبت ندارد و با گذشت چندین ماه می تواند تلاش وب مسترها برای ارتقا رتبه و Seo  سایت را دریافت نماید .

 

الگوریتم پنگوئن

الگوریتم پنگوئن از دیگر معیارهای گوگل برای ارتقا رتبه سایت می باشد که توجه خود را بر روی لینک های غیر طبیعی معطوف کرده است . بطوری که می تواند با استفاده از لینک های غیر طبیعی که قصد فریب دادن گوگل را دارند را شناسایی نماید . لینک مانند یک رای برای سایت عمل می کند و اگر از یک سایت معتبر به سایت شما لینک شود این یک توصیه و پیشنهاد برای سایت شما خواهد بود که الگوریتم پنگوئن آن را به گوگل گزارش می دهد. این در حالی است که اگر سایت های ناشناخته به سایت شما لینک نمایند اگر چه در رتبه بند سایت موثر است اما به اندازه پیوند لینک سایت های معتبر حاوی اعتبار نخواهد بود .

با وجودیکه لینکهای اشتباه به عنوان مهم ترین فاکتور در الگوریتم پنگوئن شناخته شده اند برخی پارامترهای دیگر نیز بی اهمیت نیستند از جمله :

شناسایی صفحات راه در رو

تغییر مسیرهای فریب کارانه

مخفی کاری برخی سایت ها

بررسی متن یا لینک های پنهانی

ارسال پرس و جوهای اتوماتیک به گوگل

بررسی محتواهایی که خودکار تولید شده اند

شناسایی صفحات با کلمات کلیدی بیش از حد

سو استفاده از تکه های غنی نشانه گذاری شده

ایجاد صفحات با رفتارهای مخرب مانند فیشینگ ، تروجان ها 
، نصب ویروس ها و سایر بد افزارها

توسعه سایت پس از ضربه خوردن از الگوریتم پنگوئن

پنگوئن به مانند یک فیلتر عمل می کند که در آن سایت برای دوره های زمانی مختلف بررسی می شوند .این الگوریتم نیز همچون پاندا ، برای دوره های زمانی مختلف بروز رسانی میشوند که آخرین بار در سال 2013 آپدیت شده است .

جهت ارتقا رتبه سایت و بازیابی آن مدیران سایت باید ابتدا لینک های غیر طبیعی که وارد سایت شده اند را شناسایی و آنها را حذف نمایند .در صورتی که امکان حذف آنها ممکن نباشد باید از گوگل درخواست نموده تا نسبت به آنها بی توجه باشد . این کار با استفاده از ابزار disavow tool صورت می گیرد . برای بازگشت مجدد رتبه سایت نگرانی زیادی نداشته باشید چرا که ممکن است تا 6 ماه طول بکشد .

این الگوریتم بر معانی پشت کلمات تمرکز و برای کلمات مترادف پیدا میکند . از دیگر قابلیت های الگوریتم مرغ مگس خوار استفاده از مترادف ها برای جلب توجه مخاطبان است . همچنین قابلیت تعیین مکان و موقعیت قرارگیری محصولات را نیز دارا می باشد .به عنوان مثال توانایی تشخیص و بررسی گوشی های هوشمند در سایت های مختلف از جمله امتیازات این الگوریتم است . بدین معنا که با جستجوی یک محصول توسط کاربران می تواند به راحتی و در کمترین زمان ممکن آن را پیدا کند .

الگوریتم مرغ مگس خوار :

الگوریتم مرغ مگس خوار یا Hummingbirdدر سپتامبر 2015 ایجاد شده است . این الگوریتم کاملا متمایز از دو الگوریتم پاندا و پنگوئن عمل می کند . اگر چه برخی بر این نظرند که الگوریتم مرغ مگس خوار باعث کاهش رتبه سایت می شود اما باید گفت با رعایت این الگوریتم می توان ترافیک زیادی را به سمت سایت روانه ساخت . این الگوریتم یک بازسازی و تعمیر اساسی برای گوگل محسوب می شود . الگوریتم های پاندا و پنگوئن به عنوان الگوریتم های تغییر شناخته شده اند . اما الگوریتم مرغ مگس خوار تنها یک بخش جدید نیست ، بلکه یک موتور کاملا جدید محسوب می شود که در حال حاضر از بسیاری از بخش های الگوریتم های پاندا و پنگوئن استفاده می کند.

الگوریتم کبوتر گوگل

الگوریتم کبوتر قابلیت تمایز آیتم های مختلف را داراست که می تواند وب سایت ها و صفحات آنها را از یکدیگر تشخیص دهد . به عبارت دیگر الگوریتم کبوتر با جمع آوری داده ها از گروه های خوشه بندی شده فرایند جستجو را در مدت کوتاهی انجام می دهد . نحوه عملکرد این الگوریتم بدین صورت است که توانایی کشف خوشه های مختلف را دارد و سپس آنها را با منقارهای خود نوک می زند .که با این کار به صفحه مورد نظر رتبه داده می شود . گوگل الگوریتم کبوتر را مسئول جمع آوری نتایج مفید تر و مرتبط تر به صورت محلی از نتایج جستجو می کند .

 

 



:: برچسب‌ها: الگوریتم گوگل , الگوریتم پاندا , الگوریتم پنگوئن , الگوریتم مرغ مگس خوار , الگوریتم کبوتر گوگل ,
تاریخ : سه شنبه 25 مهر 1396
بازدید : 667
نویسنده : admin

مزایای بهینه سازی وبسایت

 

زمانی که اکثر افراد جامعه از اینترنت به عنوان مهم ترین منبع اطلاعاتی برای جستجوی محصولات و خدمات مورد نیازشان استفاده میکنند ، هیچ نوع سرمایه گذاری سود آورتر از بهینه سازی وبسایت نمی باشد و البته این سرمایه گذاری با افزایش بیش از پیش مشتری همراه است.

در اینجا به 6 ویژگی مهم بهینه سازی وب سایت می پردازیم تا به درک بهتری از معجزه بهینه سازی وب سایت نائل شوید :

شکست رقبا

بهینه سازی وب سایت سریع ترین و آسانترین روش برای شکست رقبای شما می باشد . در حقیقت کاربران وب به ندرت در صفحاتی به جز صفحات اول موتور جستجوگر به دنبال هدف خود هستند . این دقیقا یک مسابقه جنجالی برای حضور در 10 آدرس موجود در صفحه اول موتورهای جستجوگر می باشد . بنابراین چه کسی می تواند توجه مشتریان بالقوه را برای اولین بار به خود جلب کند؟ در این مسابقه شما می توانید به وسیله بهینه سازی وبسایت خود برنده باشید.

فروش بیشتر

افزایش بیشتر بازدید افراد از وب سایت شما باعث جذب مشتریان بالقوه بیشتری خواهد شد.

لحظه ای برای افزایش بازدید وب سایت خود درنگ نکنید.

فروش خود را با یک تصمیم درست و به موقع افزایش دهید.

برند سازی

بهینه سازی وب سایت در هر دو مقیاس محلی و ملی تاثیر گذار است . بر روی بازار محلی خود مسلط باشید و همچنین مشتریان خود را در سراسر کشور ارتقا دهید. با این روش می توانید برند خود را بیش از حد تصور خود گسترش دهید.

حضور بلند مدت

هنگامی که سئو وبسایت به درستی انجام شود نتیجه به دست آمده ماندگاری بیشتری دارد ، احساس آرامشی به واسطه حضور شما در رتبه بندی میان همکاران و رقبای شما به وجود می آید و وب سایت شما روز به روز مشتریان بیشتری را با مجموعه شما آشنا می کند .

تیم شبانه روزی بازاریابی

یک وبسایت بهینه سازی شده همچون یک تیم شبانه روزی بازاریابی برای کسب و کار شما عمل میکند در حالی که ساعت کاری مجموعه شما به پایان رسیده است. یک وبسایت بهینه سازی شده در حال معرفی تجارت شما به سراسر دنیاست.

بازاریابی مقرون به صرفه

بهینه سازی وب سایت می تواند از موثرترین و مقرون به صرفه ترین استراتژی های بازاریابی باشد . در صورتی که شما با یک مجری متخصص وارد عمل شوید و گوی سبقت را از رقبای خود بربایید.



:: برچسب‌ها: بهینه سازی وب سایت , سئو , سئو وب سایت , طراحی وب سایت ,
تاریخ : شنبه 7 مرداد 1396
بازدید : 816
نویسنده : admin

متا دیسکریپشن چیست؟
متا دیسکریپشن ها نوعی از صفات  زبان اچ.تی.ام.ال (HTML Attributes) میباشد که  توضیح مختصر و دقیقی ازصفحه ی وبسایت ارائه می دهد. متا دیسکریپشن ها در صفحه ی نتایج موتورهای جست و جو (SERPs) در قسمت پایین لینک های آبی قابل کلیک، نمایش داده می شوند.

 




طول استاندارد برای متا دیسکریپشن:

برای نوشتن متا دیسکریپشن محدودیتی از نظر تعداد کاراکترهای مورداستفاده  وجود ندارد. اما موتورهای جست و جو عموما متا دیسکریپشن هایی با طول بالاتر از 160 کاراکتر را به طور کامل در صفحه ی نتایج نمایش نمی دهند و قسمت پایانی آن را با "..."  جایگزین می کنند. بنابراین اگر مایل هستید متا دیسکریپشن  شما به صورت کامل برای کاربر نمایش داده شود این محدودیت را رعایت نمایید.
به طور کلی میتوان توصیه کرد متا دیسکریپشن را به شکلی انتخاب کنید که به اندازه ی کافی طولانی باشند تا محتوای وبسایت را به خوبی توضیح دهد و در عین حال بیشتر از 160 کاراکتر هم نداشته باشد.

فرمت مناسب برای متا دیسکریپشن:
تگ های متا دیسکریپشن نقش مهمی در جلب نظر کاربر و افزایش نرخ کلیک سایت دارند. نمایش این این توضیحات کوتاه در مورد صفحات سایت در صفحه ی نتایج موتورهای جست و جو،  فرصتی مناسب برای مسئول وبسایت است تا بتواند محتوای صفحه را معرفی کند و توجه کاربران را جلب نماید.
یک متا دیسکریپشن مناسب باید به صورت هوشمندانه شامل کلمات کلیدی صفحه ی مربوطه بگردد و درعین حال به شکلی متقاعد کننده تنظیم شده باشد تا جست و جو گر به بازدید از سایت ترغیب شود. توضیح مربوط به هر صفحه باید کاملا مرتبط به محتوای آن و متفاوت با توضیح سایر صفحات باشد.

یک تبلیغ متقاعد کننده بنویسید:
متا دیسکریپشن نقش یک تبلیغ انترنتی  ( آنلاین مارکتینگ  ) رایگان  را برای وبسایت شما  ایفا می کند. متا دیسکریپشن کاربران را از صفحه ی نتایج موتور جست و جو به وبسایت شما می آورد و  بنابراین تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش سودآوری وبسایت دارد.
نگارش یک متا دیسکریپشن متقاعد کننده، خوانا و جالب یک عنصر کلیدی در افزایش نرخ کلیک هر صفحه (CTR: Click Through Rate) است. این نکته را در نظر داشته باشید که گوگل و دیگر موتورهای جست و جو کلماتی از متا دیسکریپشن که دقیقا در عبارت مورد جست و جوی کاربر تکرار شده باشند را به شکل بلد شده نمایش میدهد. این کلمات بلد شده به سرعت توجه ی کاربر را جلب میکنند و احتمالا کاربر با کلیک بر روی لینک، وارد صفحه ی مربوطه میشود. بنابراین سعی کنید تا جایی که ممکن است از عبارت های مرتبطی که مکررا  توسط کاربران جست و جو میشوند برای نوشتن متا دیسکریپشن خود استفاده نمایید.

در متا دیسکریپشن از علامت  نقل قول (" ") استفاده نکنید:
در نگارش دیسکریپشن سعی کنید فقط از کاراکترهای حروف الفبا و اعداد استفاده کنید. در صورتی که یک متا دیسکریپشن شامل علامت نقل قول باشد، موتورهای جست وجو آن دیسکریپشن را به صورت کامل نمایش نمی دهد. اگر نمایش این علامت در متا دیسکریپشن شما اهمیت زیادی دارد باید از موجودیت های زبان (HTML Entity) برای نگارش آن استفاده نمایید.      

از متا دیسکرپشن های تکراری استفاده نکنید:
در انتخاب متا دیسکریپشن، همانند انتخاب تایتل تگ، باید به یکتا بودن توضیحات مربوط به هر صفحه دقت نمایید. یک روش برای جلوگیری از تکراری بودن متا دیسکریپشن های صفحات یک وبسایت، استفاده از نرم افزار برای تولید  متا دیسکریپشن یکتا برای هر صفحه است. البته متا دیسکریپشن هایی که توسط متخصصان و به صورت دستی نوشته می شوند کیفیت بهتری دارند.

موتورهای جست و جو همیشه متا دیسکریپشن انتخابی شما را نمایش نمی دهند:

گاهی اوقات موتورهای جست و جو متا دیسکریپشن انتخابی شما را با دیسکریپشن دیگری جایگزین می کنند. این اتفاق معمولا وقتی رخ می دهد که موتور جست و جو تشخیص میدهد دیسکریپشن انتخابی با محتوای صفحه هم خوانی ندارد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سئو وبسایت و طراحی سایت به وبسایت زیر مزاجعه کنید.

www.papgroup.ir



:: برچسب‌ها: سئو وبسایت , طراحی سایت , آنلاین مارکتینگ ,
تاریخ : شنبه 17 تير 1396
بازدید : 1062
نویسنده : admin

سئوی سایت چندین مرحله را در بر می گیرد که نخستین گام آن، از زمان طراحی سایت آغاز می شود. تجزیه و تحلیل سایت هم یکی از مراحل سئو می باشد که توسط ابزارهای خاصی سئو صورت می گیرد. در این بین برخی از ابزارها به صورت رایگان در اختیار وبمسترها قرار می گیرد. از جمله این ابزارها می توان به موارد زیر اشاره کرد.


1-    گوگل آنالیز
یکی از رایج ترین ابزارهای رایگان سئو در میان مدیران سایت ها، گوگل آنالیز است که به دلیل قابلیت های متعددی که در ارائه اطلاعات سایت دارد، در میان وبمسترها محبوب شده است. این نرم افزار می تواند داده هایی را که از سایت کسب می کند، را دسته بندی کند. در این صورت وبمستر می تواند در بخش Real-Time سایت را به صورت لحظه به لحظه بررسی کند. برای کسب اطلاعاتی در زمینه تعداد کاربران آنلاین، جنسیت آنها، مدت زمان ماندن در سایت، بانس ریت و .... قسمت Audience نرم افزار به مدیر سایت کمک می کند.در نرم افزار گوگل آنالیز، بخش های Acquisition برای آمار دقیق ترافیک سایت، Behavior برای بررسی رفتار بازدیدکنندگان و صفحات قابل بازدید،  Conversionsبه منظور مشاهده نرخ تبدیل مشتریان و .... در اختیار وبمسترها قرار می گیرد.


2-    نرم افزار Moz Check My Listing
نرم افزار Moz Check My Listing برای بررسی مشکلات احتمالی سایت استفاده می شود. با این نرم افزار می توان فهرست بندی کسب و کار اینترنتی را به راحتی مشاهده کرد. همچنین موقعیت وب سایت در گوگل، بینگ و دیگر موتورهای جستجو مشخص می شود.

 

 

3-    نرم افزار Google PageSpeed Insights
یکی از المان های سنجش رتبه سایت و همچنین سئو، سرعت است. اگر سایت سرعت بالایی نداشته باشد، صفحات آن دیر باز می شوند که باعث ترک کاربران و بازدیدکنندگان سایت می شود. اما برای سنجش میزان سرعت سایت باید از نرم افزار Google PageSpeed Insights استفاده کرد. این نرم افزار می تواند اطلاعات مفیدی در زمینه میزان سرعت بارگذاری صفحات سایت به دستمان دهد. به این صورت که رتبه 1 تا 100 را نشان می دهد. هر چه نمره سایت بیشتر باشد، سرعت بارگذاری سایت نیز بیشتر خواهد بود. در غیر این صورت سایت با مشکل سرعت مواجه می باشد که باید آن را برطرف کرد.


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طراحی وبسایت به وبسایت شرکت پیام آوران پارسیان مراجعه کنید.

www.papgroup.ir



:: برچسب‌ها: سئوی سایت , طراحی وبسایت ,
تاریخ : شنبه 27 خرداد 1396
بازدید : 785
نویسنده : admin

سئو seo (Search Engine Optimization) یا بهینه سازی موتورهای جست و جو به روش هایی اشاره  دارد که به کمک آنها میشود رتبه ی سایت را در صفحه ی نتایج گوگل  ارتقا بخشید. این روش ها  را می توان به دو دسته ی سئوی خارجی (Off-Site Seo) و سئوی صفحات داخلی وبسایت (On-site Seo)  تقسیم کرد. سئوی خارجی به مجموع تکنیک هایی اشاره دارد که از بیرون از سایت به منظور بهینه سازی آن انجام می شود. برند سازی برای وبسایت، فعالیت مناسب در شبکه های اجتماعی و ... از جمله تکنیک های بهینه سازی خارجی سایت هستند. 

 

 

 

 

 


بهینه سازی صفحات داخلی وبسایت  (On-Site Seo) به معنای طراحی وب سایت نیست بلکه بهینه  سازی عناصر وبسایت جهت رسیدن به رتبه ی بالاتر در موتورهای جست و جو و کسب ترافیک بیشتر است.برای این منظور هم محتوای صفحه (Content) وهم سورس کد (HTML source code) آن باید مورد بررسی قرار گیرند. علاوه بر کمک به موتورهای جست و جو در فهم بهتر محتوای صفحه، سئوی داخلی به کاربران نیز در فهمیدن بهتر محتوای صفحه و تشخیص تطابق صفحه ی وبسایت با عبارت مورد جست و جوی خود، کمک می نماید. به بیان ساده تر،  با توجه به محدودیت های موتورهای جست و جو یک بهینه سازی داخل سایتی خوب موتورهای جست و جو را قادر می سازد  محتوای وبسایت را همانند یک کاربر (یک انسان) آنالیز کنند. بنابراین موتور جست و جو با  ضریب اطمینان بالایی میتواند آن صفحاتی که برای کاربر ارزشمند است و بیشترین تطابق را با عبارت مورد جست و جوی او دارد، پیشنهاد دهد.

 

 

 

 

 



هدف نهایی از بهینه سازی  صفحات داخلی وبسایت تسهیل سه مورد زیر برای کاربر و موتور جست و جو است:
1. تشخیص اینکه وبسایت درباره ی  چه موضوعاتی است.
2. شناسایی مرتبط ترین صفحه با عبارت مورد جست و جوی کاربر 

3. یافتن و نشان دادن آن صفحه ( صفحه ی شناسایی شده) دررتبه ی بالاتر در صفحه ی نتایج موتور جست و جو

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تبلیغات گوگل به وبسایت شرکت پیام آوران پارسیان مراجعه کنید. 

www.papgroup.ir



:: برچسب‌ها: تبلیغات گوگل , طراحی وب سایت , سئو ,
به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پیام آوران پارسیان و آدرس papgroup.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






مبلمان اداری مدرن
بهترین قیمت مبلمان اداری
www.fazagooya.com

مقایسه سئو با تبلیغات کلیکی ادوردز
شرکت پیام آوران پارسیان
www.papgroup.ir

پارتیشن اداری آفن
پارتیشن های اداری تک و دو جداره
www.afn-furniture.com

Shiraz, land of Love And Art
ferdowsi hotel in tehran
www.ferdowsihotel.com/en

فروش گوسفند زنده
مرکز خرید گوسفند زنده
www.alivesheep.com

جراحی زیبایی کم خطر اما موثر
مرکز تخصصی خدمات زیبایی
www.clinicsurgery.ir

تشریفات عروسی
خدمات و تشریفات عروس
www.tashrifataroos.com
br />
تزیین مراسم عروسی با حریرآرایی
خدمات مجالس رویای طلایی
www.royayetalaei.com

تشریفات جشن تولد برای کودکان
خدمات مجالس صبور
www.tashrifatsabour.com

نمایندگی زایس ایران
نمایندگی کارل زایس در ایران
www.maadrac.com

انتخاب پارتیشن اداری متناسب با فضای کار
کف کاذب با مناسب ترین قیمت
www.azaran.com

اطلاعات مهم درباره رسم و رسوم حنابندان
تشریفات مجالس ثمین
www.tashrifatsamin.com

کاغذ دیواری مدرن
بهترین کاغذ دیواری های مدرن
www.azinzand.com/fa

باغ تالار عروسی
برگزاری مراسم عروسی در باغ تالارهای مجلل
www.maghsoudloocatering.com

لوله بازکنی شرق تهران
شرکت خدمات فنی آریا
www.evacuation.ir

ردیاب خودرو F150 وایزر
بهترین ردیاب آنلاین خودرو
www.wizerco.com

عمل لیزیک چشم
کلینیک چشم پزشکی بینایی
www.binaii.com

آتلیه کودک
آتلیه عکاسی کودک
www.bridalphotographystudio.com

دستگاه ساخت پلاک اسم
شرکت بین المللی پرسناژ
www.personageco.com

پاکسازی پوست
ورکشاپ پاکسازی پوست تالگو
www.thalgoparis.com

ژل میکروسیلیس زودگیر
تولید کننده مواد شیمیایی ساختمان
www.clinicbeton.ir

تور استانبول نوروز 99
آژانس هواپیمایی مهرپرواز
www.mehrparvaz.com

جراحی های زیبایی پر طرفدار
کلینیک های تخصصی زیبایی
www.clinichairtransplantation.com

تور خارجی
آژانس مسافرتی یاسمین سیرآسیا
www.yasminseyr.com

تور استانبول نوروز 99
برگزار کننده بهترین تورهای نوروزی
www.alefbatour.com

آموزشگاه کنکور راه اندیشه
بهترین کلاس کنکور
www.raheandisheh.ir

قفسه بندی سنگین فروشگاهی
طراحی و اجرای سیستم قفسه بندی
www.fazasazanamin.com

قیمت بلیط هواپیما
ارزان ترین بلیط هواپیما
www.jibojet.com

سالن زیبایی عروس مهسا ممتاز
سالن آرایش مهسا ممتاز
www.mahsamomtaz.com

تالار پذیرایی عرشیا
مجتمع گردشگری عرشیا
www.talararous.com

تور مالزی نوروز 99
آژانس هواپیمایی آسمان آبی
www.asemanabi.net

تور مالزی نوروز 99
آژانس هواپیمایی اوج ماندگار
www.oujmandegar.com
طراحی سایت و بهینه سازی سایت :پیام آوران پارسیان
وبلاگ مبلمان اداری فضاگویا
بهترین قیمت مبلمان اداری
fazagooya.blogspot.com

وبلاگ مبلمان اداری آفن
مبلمان اداری لوکس آفن
afn-furniture.blogspot.com

وبلاگ خدمات مجالس صبور
خدمات مجالس صبور
tashrifatsabour.blogspot.com

وبلاگ مبلمان اداری آذران
انواع مختلف پارتیشن های با کیفیت
azaran-fazanam.blogspot.com

وبلاگ تشریفات ثمین
تشریفات مجالس ثمین
tashrifatsamin.blogspot.com

وبلاگ کاغذ دیواری آذین زند
کاغذ دیواری کلاسیک با بیشترین تنوع
azinzand.blogspot.com

وبلاگ تشریفات عروسی مقصودلد
لوکس ترین باغ عروسی
maghsoudloocatering.blogspot.com

وبلاگ ردیاب وایزر
بهترین ردیاب آنلاین خودرو
wizerco.blogspot.com

وبلاگ کلینیک بینایی
کلینیک چشم پزشکی بینایی
binaii.blogspot.com

وبلاگ مجموعه برش لیزری پرسناژ
شرکت بین المللی پرسناژ
personageco.blogspot.com

وبلاگ آژانس مسافرتی آرزوی آسمان آبی
آژانس مسافرتی آسمان آبی
asemaneabitravel.blogspot.com

وبلاگ کلینیک بتن ایران
تولید کننده مواد شیمیایی ساختمان
clinicbeton.blogspot.com

وبلاگ آژانس مسافرتی مهرپرواز سیوان
آژانس هواپیمایی مهرپرواز
mehrparvaz.blogspot.com

وبلاگ تشریفات ملل
تشریفات و خدمات مجالس ملل
melalceremony1.blogspot.com

وبلاگ آژانس هواپیمایی الفبای سفر پارسیان
برگزار کننده بهترین تورهای خارجی
alefbatour.blogspot.com

وبلاگ مجموعه فضاسازان امین
طراحی و اجرای سیستم های قفسه بندی
fazasazanamin.blogspot.com

وبلاگ خرید اینترنتی بلیط هواپیما
خرید مستقیم بلیط هواپیما
jibojet.blogspot.com

طراحی وب سایت و سئو سایت :پیام آوران پارسیان

RSS

Powered By
loxblog.Com